Erityisruokavaliosta ilmoittaminen

Lapsen erityisruokavalion tarpeesta voi ilmoittaa keittiöille Wilmassa. Lukuvuoden alussa tehdään aina uusi ilmoitus.

Lapsen erityisruokavalion tarpeesta voi ilmoittaa keittiöille Wilmassa. Lukuvuoden alussa tehdään aina uusi ilmoitus. Ilmoitusta voi myös tarvittaessa päivittää lukuvuoden aikana samaa lomaketta hyödyntäen.

Lomake löytyy Wilmassa kohdasta Lomakkeet nimellä Erityisruokavalio huoltajat. Huomioithan, että Lomakkeet-kohta ei näy Wilman mobiilisovelluksessa, vaan ainoastaan selaimessa. Lue lomakkeella oleva ohjeteksti ja täytä tarvittaessa lisätietoja lomakkeen alaosassa olevaan kenttään tai ne erityisruokavalion tiedot, joita ei ollut vaihtoehtona. Lomake on lapsikohtainen, joten täytäthän jokaiselle lapselle oman lomakkeen, jos erityisruokavalion tarvetta on useammalla lapsella.

Ruokapalvelut toivovat jatkossakin, että erityisruokavaliota noudattavien lasten poissaoloista ilmoitettaisiin keittiölle. Viesti jossa on lapsen nimi, koulu ja poissaoloaika riittää hyvin. Ilmoitukset numeroon 044 433 3634 tai sähköpostilla ruokapalvelut@rusko.fi .

Huomioittehan, että huoltajan on hyvä kertoa myös opettajalle lapsensa erityisruokavaliosta. Lomakkeella tieto ruokavaliosta välittyy vain ruokapalveluihin.

Lisätietoja

Tuuli Ullakonoja

Ruokapalvelupäällikkö

tuuli.ullakonoja@rusko.fi

 

Ruokapalvelut

ruokapalvelut@rusko.fi

044-433 3634